Občinsko gasilsko tekmovanje; Grosuplje, 1.10.2011

Prišel je mesec oktober ter z njim vsakoletna gasilska tekmovanja. Na prvi dan novega meseca se je v Grosuplju odvijalo občinsko gasilsko tekmovanje gasilskih zvez Grosuplje in Dobrepolje.

Tekmovanje je potekalo ves dan pri Osnovni šoli Brinje Grosuplje. V dopoldanskem delu so tekmovali mladi gasilci, popoldne pa so se med seboj pomerili člani.
PGD Čušperk je na letošnje občinsko tekmovanje poslal šest desetin. Dopoldne so nas zastopali pionirji ter mladinci, popoldne pa tako mlajši kot tudi starejši člani v gasilskih disciplinah.

Rezultati:
PIONIRJI: 4. mesto
MLADINCI: 1. mesto

ČLANI A:
1. PGD ČUŠPERK
2. PGD VELIKA LOKA
3. PGD PONOVA VAS

ČLANI B:
1. PGD PONOVA VAS
2. PGD ČUŠPERK
3. PGD RAČNA

ČLANICE A:
1. PGD ČUŠPERK
2. PGD ŠMARJE SAP
3. PGD VELIKA LOKA

ČLANICE B:
1. PGD POLICA
2. PGD ČUŠPERK
3. PGD RAČNA

Fotoutrinki:

Vrhunec smo doživeli proti večeru, ko je pri gasilskem centru Grosuplje sledila razglasitev rezultatov. Pred razglasitvijo so vse tekmovalce in tekmovalke nagovorili ter ob tem prav vsem tudi čestitali g. Janez Pezdirc, poveljnik Gasilske zveze Grosuplje, g. Andrej Bahovec, predsednik Gasilske zveze Grosuplje, g. dr. Peter Verlič, župan občine Grosuplje, g. Janez Pavlin, župan občine Dobrepolje, g. Iztok Vrhovec, podžupan občine Grosuplje in predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje ter g. Uroš Gačnik, poveljnik Gasilske zveze Dobrepolje.

Že naslednjo soboto, 8. oktobra 2011, bo v organizaciji Gasilske zveze Grosuplje potekalo tudi regijsko prvenstvo, kamor so se uvrstili najboljši iz občinskih tekmovanj, med njimi tudi naših pet desetin.

Comments are closed.